- Jeg opplever boken som både inspirerende og oppmuntrende, sier sjefen for teknologi og IKT i Forsvaret, Bjørn Tore Markussen - her med leder i Parat forsvar, Johan Hovde. Foto: Veronica Karlsen.

Gleder seg over KI-bok

Sjefen for teknologi og IKT i Forsvaret, Bjørn Tore Markussen, er siste ut til å ta Parats KI-bok nærmere i øyesyn.

Publisert

Han er begeistret for konseptet, som handler om å ufarliggjøre KI og gjøre ny teknologi tilgjengelig for ulike bransjer i norsk arbeidsliv

- Jeg ble rett og slett veldig begeistret for denne boken, jeg skal sette av tid til å få lest den ganske fortløpende, sier han etter å ha fått den i hende av leder i Parat forsvar, Johan Hovde.

Markussen sier videre at det er flott at en fagforening går inn for å løfte litt på KI-sløret, og sier seg enig med en av bokens bidragsytere, Morten Irgens, prodekan ved Copenhagen Business School. 

Irgens understreker viktigheten av at Norge og Europa kobler seg på - og ikke sakker akterut i forhold til Kina og USA.

- Det er rett og slett veldig positivt at Parat vil avmystifisere KI. Jeg opplever boken som både inspirerende og oppmuntrende. KI forandrer livet vårt mens vi snakker, og for forsvaret, som har en god tradisjon på å være tidlig på ballen hva gjelder ny teknologi, er boken en fin påminnelse om å ikke sove i timen. Vi må være med på det som skjer.

Powered by Labrador CMS