Kamp om lederverv i Parat

Rune Berge og Unn Kristin Olsen stiller som henholdsvis nestleder- og lederkandidat under Parats landsmøte som arrangeres i november.

Unn Kristin Olsen lanserer Rune Berge som ny nestleder i Parat

Det er kamp om ledervervene i Parat, og Parat-leder Unn Kristin Olsen lanserer Rune Berge som sin kandidat til nestledervervet. Rune er konserntillitsvalgt i Schibsted og var årets Parat-tillitsvalgt i 2021.

Publisert Sist oppdatert

Parat-lederen har registrert at det er flere som ønsker å stille til valg som forbundsleder under landsmøtet som arrangeres i november.
– Selv bekreftet jeg allerede i februar at jeg stiller som lederkandidat for en ny periode. Når det nå er lansert en alternativ koalisjon med leder- og nestlederkandidat, finner jeg det naturlig at Rune Berge blir mitt foretrukne valg som nestleder under landsmøtet. Rune har vist at han har de kvaliteter som er nødvendig, sier Olsen.

Sammen har de laget en felles visjon for å lede Parat.

– Vår visjon for Parat er å skape en enda mer inkluderende og sterk arbeidstakerorganisasjon som har medlemmene i sentrum.

Vi skal være en ledende stemme i arbeidslivet, kjent for å fremme rettferdige arbeidsvilkår, dyrke arbeidsglede, ivareta mangfold og styrke medlemmenes rettigheter.

Gjennom samarbeid, åpenhet og innovasjon vil vi tilpasse oss de stadig skiftende behovene i arbeidslivet, og sikre at alle våre medlemmer føler seg verdsatt, hørt og støttet.

Vi vil legge vekt på kompetanseheving og utvikling for våre tillitsvalgte, slik at vi som arbeidstakerorganisasjon er rustet til å møte de utfordringer som kommer.

Gjennom aktivt samarbeid med vår hovedorganisasjon YS, våre søster forbund, arbeidsgivere, politikere og andre - vil vi jobbe for en bærekraftig og rettferdig arbeidslivspolitikk som gagner alle.

Sammen med hovedstyret, administrasjonen og våre tillitsvalgte skal vi bygge en fremtid der Parat er synonymt med tillit, fellesskap, styrke, og suksess for alle våre medlemmer.

Powered by Labrador CMS